Termék ismertető

Vizes technikás készülék digitális kijelzővel. Finom permet fertőtleníti, hűti a bőrt és megköti a bőrport. Fordulatszám 3000-40000 fordulat/perc között állítható. Szabályozható forgási irány, sebesség, spray funkció. A leggyakrabban használt programok 3 programban memorizálhatók. 

Részletes leírás: 
Az Süda NT 40 egy modern, biztonságos és könnyen kezelhető, fertőtlenítő folyadékot szóró berendezés. Valamennyi funkciója – a forgási sebesség, annak iránya, a folyadékszórás – leolvasható a kijelzőről. A gép rendelkezik egy olyan memóriával is amely a leggyakrabban használt beállításokat tárolja, megkönnyítve ezzel a pedikűrös munkáját. Az egyénre szabott beállításokat előre be lehet programozni, és igény szerint előhívni, amikor szükséges. A géphez kiegészítésként lábpedált is lehet használni, ha szabad kézre van szükségünk munka közben. 

A magas fordulatszámú mikro-motor a finom adagolású vízszórással kombinálva biztosítja a higiénikus és kellemes pedikűrös kezelést. A finom permet megköti a levegőben szállongó, lecsiszolt port, ami egyébként bejutna a vendég és a pedikűrös tüdejébe. 

A vizes technológia alkalmazása során ügyelni kell arra, hogy a munkafelületet naponta töröljük tisztára, azért hogy elkerüljük a már leülepedett por megszáradását és esetleges visszakerülését a levegőbe. 

Az Süda NT 40 készülék alkalmas mind a bőr, mind a köröm ápolására. Csak gyémánt frézereket illetve rozsdamentes acélból és kemény fémből készült frézereket szabad használni a géphez!